FAQ

Klik op de vraag om het antwoord te zien

Taurine is een aminozuur dat van nature aanwezig is in het menselijk lichaam. Daarnaast krijg je het ook dagelijks binnen via voedingsproducten. Taurine helpt allerlei biologisch processen in ons lichaam. Taurine staat eveneens bekend om zijn bijdrage aan mentale alertheid, betere prestaties van spieren, sneller herstel en aan het verminderen van vermoeidheid.

Dit toegevoegde vitamine B complex speelt een belangrijke rol in je totale energiemetabolisme; denk hierbij aan de opbouw en uitsplitsing van koolhydraten en eiwitten. Ook ondersteunt het normale mentale prestaties en vermindert het vermoeidheid en uitputting.

Cafeïne heeft een stimulerend effect op het menselijk lichaam. Dat is de reden dat het is toegevoegd aan Ceasarz. Van nature komt cafeïne ook voor in producten zoals koffie, thee en chocolade. Ceasarz bevat 300 mg cafeïne/100g. Mits met mate geconsumeerd, is cafeïne niet schadelijk.

*Ceasarz wordt afgeraden voor kinderen, zwangere vrouwen en mensen die gevoelig zijn voor cafeïne.

Ceasarz snoepjes kun je gebruiken op momenten dat je wat extra energie en concentratie nodig hebt. Dat kan zijn tijdens of na het sporten, in een meeting op je werk, tijdens het studeren, maar ook je bijvoorbeeld scherp wilt blijven tijdens een lange autorit. Voordeel: je kunt het makkelijk overal mee naar toenemen.

1 portie bevat 3 snoepjes. Naar behoefte kun je natuurlijk ook meer of minder snoepjes consumeren.

Ceasarz snoepjes zijn volledig vegan.

Ceasarz snoepjes zijn glutenvrij.

Ceasarz snoepjes bevatten natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Dit is een initiatief van Nederlandse snoepfabrikanten. Bij snoepen gaat het – net als met veel andere zaken in het leven – om het vinden van de juiste balans en variatie. Af en toe jezelf trakteren moet kunnen, maar je overeten is nooit goed. Ga voor een evenwichtige keuze van niet te veel en niet te vaak.

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website https://genietgerust.nl/

Consumeer met mate. Kan gebruikt worden binnen een gezonde levensstijl, maar dient niet als vervanging van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.